Αντιμετώπιση ρυτίδων

Το λίφτινγκ προσώπου με βελονισμό αφαιρει τις λεπτές γραμμές και εξαφανίζει τις βαθύτερες ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα των μυών του προσώπου και την τοπική κυκλοφορία. Επίσης συσφίγγει τους πόρους, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το οίδημα των ματιών μετά από μια κουραστική μέρα και επαναφέρει την νεανική όψη του προσώπου. Βοηθά στην εξαφάνιση του διπλού πιγουνιού στις μεγαλύτερες ηλικίες και στην αντιμετώπιση της ακμής στους έφηβους και όχι μόνο.

Ο βελονισμός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, οξυγονώνει το δέρμα και το ενυδατώνει ταυτόχρονα για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα- ένα λαμπερό πρόσωπο.
Τα αποτελέσματα φαίνονται από τον πρώτο μήνα των συνεδριών και σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και σωστό τρόπο ζωής διαρκούν μερικά χρόνια. Οι συνεδρίες είναι συνήθως 10 στην αρχή και αργότερα 1-2 το μήνα για συντήρηση.

Τα πλεονεκτήματα του βελονισμού, αντί για οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση ή botox είναι πολλά. Καταρχήν, δεν έχει επιπλοκές γιατί είναι μια μέθοδος φυσική, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες, ενδείκνυται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών,